Kosher food production

Kosher certification : theory and application -- Basic halachic concepts in kashrus -- Ingredient management -- Rabbinic etiquette -- Kosher for Passover -- Fruits and vegetables -- The baking industry -- The biotechnology industry -- The dairy industry -- The fish industry -- The flavor industry --...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:  
Bibliographische Detailangaben
1. VerfasserIn: Blech, Zushe Yosef (VerfasserIn)
Beteiligte: Blech, Zushe Josef (BeteiligteR)
Medienart: Druck Buch
Sprache:Englisch
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Veröffentlicht: Ames, Iowa [u.a.] Blackwell 2004
In:Jahr: 2004
Ausgabe:1st ed
normierte Schlagwort(-folgen):B Koschere Speise / Lebensmitteltechnologie
weitere Schlagwörter:B Kosher food industry (United States)
B Kosher food industry United States
B Jews Dietary laws
B Kosher food industry Law and legislation
Online Zugang: Book review (E-STREAMS)
Beschreibung
Zusammenfassung:Kosher certification : theory and application -- Basic halachic concepts in kashrus -- Ingredient management -- Rabbinic etiquette -- Kosher for Passover -- Fruits and vegetables -- The baking industry -- The biotechnology industry -- The dairy industry -- The fish industry -- The flavor industry -- The meat and poultry industries -- The oils, fats, and emulsifier industries -- The food service industries -- Essays in kashrus and food science
ISBN:0813825709