Kosher food production
Kosher certification : theory and application -- Basic halachic concepts in kashrus -- Ingredient management -- Rabbinic etiquette -- Kosher for Passover -- Fruits and vegetables -- The baking industry -- The biotechnology industry -- The dairy industry -- The fish industry -- The flavor industry --...
1. VerfasserIn: | |
---|---|
Beteiligte: | |
Medienart: | Druck Buch |
Sprache: | Englisch |
Subito Bestelldienst: | Jetzt bestellen. |
Verfügbarkeit prüfen: | HBZ Gateway |
Fernleihe: | Fernleihe für die Fachinformationsdienste |
Veröffentlicht: |
Ames, Iowa [u.a.]
Blackwell
2004
|
In: | Jahr: 2004 |
Ausgabe: | 1st ed |
normierte Schlagwort(-folgen): | B
Koschere Speise
/ Lebensmitteltechnologie
|
weitere Schlagwörter: | B
Kosher food industry (United States)
B Kosher food industry United States B Jews Dietary laws B Kosher food industry Law and legislation |
Online Zugang: |
Book review (E-STREAMS) |
Zusammenfassung: | Kosher certification : theory and application -- Basic halachic concepts in kashrus -- Ingredient management -- Rabbinic etiquette -- Kosher for Passover -- Fruits and vegetables -- The baking industry -- The biotechnology industry -- The dairy industry -- The fish industry -- The flavor industry -- The meat and poultry industries -- The oils, fats, and emulsifier industries -- The food service industries -- Essays in kashrus and food science |
---|---|
ISBN: | 0813825709 |