Inklusion durch Schulverpflegung: wie die Berücksichtigung religiöser und ernährungsspezifischer Aspekte zur sozialen Inklusion im schulischen Alltag beitragen kann

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Giesenkamp, Johanna-Elisabeth (Author)
Contributors: Bölts, Margit (Other) ; Leicht-Eckardt, Elisabeth 1953- (Other) ; Nachtwey, Thomas 1974- (Other)
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
WorldCat: WorldCat
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Berlin Münster Lit 2013
In: Interreligiöse Perspektiven (6)
Year: 2013
Edition:2. Aufl.
Series/Journal:Interreligiöse Perspektiven 6
Standardized Subjects / Keyword chains:B School food / Nutrition education
B School food / Intercultural education
Description
Item Description:Literaturverzeichnis S. 113 - 126
ISBN:3643120516