Food faiths: diet, religion, and the science of spiritual eating

"Food Faiths explores how individuals use scientific concepts about food and diet as the basis for a spiritual practice. The book examines how science filters through popular culture to affect the spiritual inclinations of individuals and investigates the influence of science, biomedicine, and...

Ausführliche Beschreibung

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Bibliographische Detailangaben
1. VerfasserIn: Newell, Catherine L. (Verfasst von)
Medienart: Druck Buch
Sprache:Englisch
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Veröffentlicht: Lanham Lexington Books [2023]
In:Jahr: 2023
Schriftenreihe/Zeitschrift:Religion and science as a critical discourse
normierte Schlagwort(-folgen):B Ernährungswissenschaft / Religion / Spiritualität / Ernährungsgewohnheit
IxTheo Notationen:AG Religiöses Leben; materielle Religion
YA Naturwissenschaften
ZA Sozialwissenschaften
weitere Schlagwörter:B Food Moral and ethical aspects
B Religion and science
B Food Religious aspects
B Spirituality Health aspects
B Food consumption Moral and ethical aspects
B Biotechnology Religious aspects
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Klappentext
Literaturverzeichnis