Food faiths: diet, religion, and the science of spiritual eating
"Food Faiths explores how individuals use scientific concepts about food and diet as the basis for a spiritual practice. The book examines how science filters through popular culture to affect the spiritual inclinations of individuals and investigates the influence of science, biomedicine, and...
| 1. VerfasserIn: | |
|---|---|
| Medienart: | Druck Buch |
| Sprache: | Englisch |
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| WorldCat: | WorldCat |
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| Veröffentlicht: |
Lanham
Lexington Books
[2023]
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| In: | Jahr: 2023 |
| Schriftenreihe/Zeitschrift: | Religion and science as a critical discourse
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| normierte Schlagwort(-folgen): | B
Ernährungswissenschaft
/ Religion
/ Spiritualität
/ Ernährungsgewohnheit
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| IxTheo Notationen: | AG Religiöses Leben; materielle Religion YA Naturwissenschaften ZA Sozialwissenschaften |
| weitere Schlagwörter: | B
Food
Moral and ethical aspects
B Religion and science B Food Religious aspects B Spirituality Health aspects B Food consumption Moral and ethical aspects B Biotechnology Religious aspects |
| Online-Zugang: |
Inhaltsverzeichnis Klappentext Literaturverzeichnis |