Qasrin and the Druze: A Cuisine-Based Model of Bone Distributions on Archaeological Sites

A culinary model of animal exploitation emphasizes the reflexive impact of meals on the production and marketing decisions of herdsmen. Ethnoarchaeological research among the Druze in the Golan Heights provides a model for interpreting the spatial distribution of bone remains found in ancient Qasrin...

Ausführliche Beschreibung

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Bibliographische Detailangaben
1. VerfasserIn: Grantham, Billy J. (VerfasserIn)
Medienart: Elektronisch Aufsatz
Sprache:Englisch
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Veröffentlicht: University of Chicago Press 2000
In: Near Eastern archaeology
Jahr: 2000, Band: 63, Heft: 1, Seiten: 9-19
Online Zugang: Volltext (JSTOR)
Volltext (lizenzpflichtig)
Parallele Ausgabe:Nicht-Elektronisch
Beschreibung
Zusammenfassung:A culinary model of animal exploitation emphasizes the reflexive impact of meals on the production and marketing decisions of herdsmen. Ethnoarchaeological research among the Druze in the Golan Heights provides a model for interpreting the spatial distribution of bone remains found in ancient Qasrin.
ISSN:2325-5404
Enthält:Enthalten in: Near Eastern archaeology
Persistent identifiers:DOI: 10.2307/3210804