Fleischverzehr und Vegetarismus im indischen Buddhismus / Teil 1 Studie und Übersetzungen

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Schmithausen, Lambert 1939- (Author)
Corporate Author: Projekt Verlag
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
WorldCat: WorldCat
Interlibrary Loan:Interlibrary Loan for the Fachinformationsdienste (Specialized Information Services in Germany)
Published: Bochum Freiburg projektverlag [2020]
In: Fleischverzehr und Vegetarismus im indischen Buddhismus bis ca. zur Mitte des ersten Jahrtausends n. Chr.
Year: 2020
Series/Journal:Hamburg Buddhist studies 12
Standardized Subjects / Keyword chains:B India / Buddhism / Flesh / Food / History 600 BC-500
B Tipiṭaka / Vegetarianism / Flesh / Ahimsa
Description
Physical Description:381 Seiten, 22 cm x 15.5 cm, 750 g
ISBN:3897335034
Contains:: Fleischverzehr und Vegetarismus im indischen Buddhismus bis ca. zur Mitte des ersten Jahrtausends n. Chr.