Fleischverzehr und Vegetarismus im indischen Buddhismus / Teil 1 Studie und Übersetzungen
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Print Book |
Language: | German |
Subito Delivery Service: | Order now. |
Check availability: | HBZ Gateway |
WorldCat: | WorldCat |
Interlibrary Loan: | Interlibrary Loan for the Fachinformationsdienste (Specialized Information Services in Germany) |
Published: |
Bochum Freiburg
projektverlag
[2020]
|
In: |
Fleischverzehr und Vegetarismus im indischen Buddhismus bis ca. zur Mitte des ersten Jahrtausends n. Chr.
Year: 2020 |
Series/Journal: | Hamburg Buddhist studies
12 |
Standardized Subjects / Keyword chains: | B
India
/ Buddhism
/ Flesh
/ Food
/ History 600 BC-500
B Tipiṭaka / Vegetarianism / Flesh / Ahimsa |
Physical Description: | 381 Seiten, 22 cm x 15.5 cm, 750 g |
---|---|
ISBN: | 3897335034 |
Contains: | : Fleischverzehr und Vegetarismus im indischen Buddhismus bis ca. zur Mitte des ersten Jahrtausends n. Chr.
|