"König der Könige" - Zum historischen Hintergrund des Titels

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Tora und Evangelium
Main Author: Helmer, Matthias 1979-
Contributors: Lersch, Markus 1980- (Other); Scheule, Rupert M. 1969- (Other)
Format: Print Article
Language:German
Check availability: HBZ Gateway
Published: 2017
In:Tora und Evangelium
Year: 2017, Pages: 269-304
Further subjects:B History of religion studies
B Christology
B King
B Dorn, Klaus 1951-
Description
ISBN:3429043484
Contains:In: Tora und Evangelium