Jahrbuch für Kulinaristik: Wissenschaft, Kultur, Praxis = The German journal of food studies and hospitality
Subtitles: | The German journal of food studies and hospitality |
---|---|
Contributors: | |
Format: | Print Journal |
Language: | German |
Subito Delivery Service: | Order now. |
Check availability: | HBZ Gateway |
Journals Online & Print: | |
WorldCat: | WorldCat |
Fernleihe: | Für eine Fernleihe wählen Sie bitte zuerst einen Band oder Aufsatz aus. |
Published: |
Würzburg
Königshausen & Neumann
[2017]-
München iudicium 2017-2021 |
In: | Year: 2017 |
Volumes / Articles: | Show volumes/articles. |
Standardized Subjects / Keyword chains: | B
Gastronomy
/ Eating habits
/ Eating and drinking customs
B Asia / Eating and drinking customs |
Further subjects: | B
Journal
|
Parallel Edition: | Electronic
|
MARC
LEADER | 00000cas a2200000 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 897216458 | ||
003 | DE-627 | ||
005 | 20230906154307.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 170907c20179999gw z| p| 0 |0ger c | ||
015 | |a 18,A07 |2 dnb | ||
016 | 7 | |a 1139197657 |2 DE-101 | |
016 | 7 | |a 2904633-6 |2 DE-600 | |
022 | |a 2567-4900 | ||
035 | |a (DE-627)897216458 | ||
035 | |a (DE-576)492991642 | ||
035 | |a (DE-599)ZDB2904633-6 | ||
035 | |a (OCoLC)1188029231 | ||
040 | |a DE-627 |b ger |c DE-627 |e rda | ||
041 | |a ger | ||
044 | |c XA-DE | ||
082 | 0 | |a 641.01305 |q DE-101 |2 23/ger | |
082 | 0 | 4 | |a 640 |a 610 |a 390 |q DE-101 |
082 | 0 | 4 | |a 640 |q DE-600 |
084 | |a 73.25 |2 bkl | ||
084 | |a 73.88 |2 bkl | ||
084 | |a 73.83 |2 bkl | ||
084 | |a 73.08 |2 bkl | ||
084 | |a 73.25 |2 bkl | ||
222 | 0 | |a Jahrbuch für Kulinaristik | |
245 | 1 | 0 | |a Jahrbuch für Kulinaristik |b Wissenschaft, Kultur, Praxis = The German journal of food studies and hospitality |
246 | 3 | 1 | |a The German journal of food studies and hospitality |
264 | 3 | 1 | |a Würzburg |b Königshausen & Neumann |c [2017]- |
264 | 1 | |a München |b iudicium |c 2017-2021 | |
300 | |a Bände |c 24 cm | ||
336 | |a Text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a ohne Hilfsmittel zu benutzen |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a Band |b nc |2 rdacarrier | ||
362 | 0 | |a Band 1 (2017)- | |
363 | 0 | 1 | |a 1 |i 2017 |
500 | |a Erscheint unregelmäßig, bis Band 2 (2018) jährlich | ||
601 | |a Jahrbuch | ||
601 | |a Wissenschaft | ||
655 | 7 | |a Zeitschrift |0 (DE-588)4067488-5 |0 (DE-627)10454466X |0 (DE-576)20917000X |2 gnd-content | |
689 | 0 | 0 | |d s |0 (DE-588)4071601-6 |0 (DE-627)104653655 |0 (DE-576)209184434 |2 gnd |a Gaststättengewerbe |
689 | 0 | 1 | |d s |0 (DE-588)4136846-0 |0 (DE-627)105654442 |0 (DE-576)209672633 |2 gnd |a Ernährungsgewohnheit |
689 | 0 | 2 | |d s |0 (DE-588)4015556-0 |0 (DE-627)104509627 |0 (DE-576)208912363 |2 gnd |a Ess- und Trinksitte |
689 | 0 | |5 DE-101 | |
689 | 1 | 0 | |d g |0 (DE-588)4075727-4 |0 (DE-627)104609745 |0 (DE-576)209199210 |2 gnd |a Ostasien |
689 | 1 | 1 | |d s |0 (DE-588)4015556-0 |0 (DE-627)104509627 |0 (DE-576)208912363 |2 gnd |a Ess- und Trinksitte |
689 | 1 | |5 (DE-627) | |
700 | 1 | |e Hrsg. |0 (DE-588)109019997 |0 (DE-627)550457275 |0 (DE-576)160793327 |4 edt |a Dücker, Burckhard |d 1950- | |
776 | 0 | 8 | |i Erscheint auch als |n Online-Ausgabe |t Jahrbuch für Kulinaristik |d München : Iudicium Verlag GmbH, 2017 |h Online-Ressource |w (DE-627)1688758240 |w (DE-600)3006706-6 |k Electronic |
936 | b | k | |a 73.25 |j Ernährung |j Nahrungszubereitung |x Ethnologie |q DA3 |0 (DE-627)106416308 |
936 | b | k | |a 73.88 |j Ernährung |j Nahrungsmittelzubereitung |x Volkskunde |q DA3 |0 (DE-627)181570092 |
936 | b | k | |a 73.83 |j Regionale Volkskunde |0 (DE-627)181571412 |
936 | b | k | |a 73.08 |j Regionale Ethnologie |0 (DE-627)18157182X |
936 | b | k | |a 73.25 |j Ernährung |j Nahrungszubereitung |x Ethnologie |0 (DE-627)106416308 |
938 | 1 | 0 | |0 (DE-627)1756180598 |0 (DE-615)6608724 |a Global |2 fivt |
938 | 1 | 0 | |0 (DE-627)1756224889 |0 (DE-615)6606907 |a Ernährung |2 fivt |
938 | 1 | 0 | |0 (DE-627)1756221138 |0 (DE-615)6602172 |a Nahrungsmittel |2 fivt |
938 | 1 | 0 | |0 (DE-627)1756183961 |0 (DE-615)6605390 |a Nahrungsmittelzubereitung |2 fivt |
938 | 1 | 0 | |0 (DE-627)1756217955 |0 (DE-615)6600349 |a Hotel- und Gaststättengewerbe |2 fivt |
938 | 1 | 0 | |0 (DE-627)1756207275 |0 (DE-615)6605147 |a Sitten und Gebräuche |2 fivt |
938 | 1 | 0 | |0 (DE-627)1756241317 |0 (DE-615)6607892 |a Internationaler Vergleich/Ländervergleich |2 fivt |
951 | |a JT | ||
ACO | |a 1 | ||
ELC | |b 1 | ||
ITA | |a 1 | ||
LOK | |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 | ||
LOK | |0 001 4515574019 | ||
LOK | |0 003 DE-627 | ||
LOK | |0 004 897216458 | ||
LOK | |0 005 20240424104730 | ||
LOK | |0 008 240424||||||||||||||||ger||||||| | ||
LOK | |0 040 |a DE-21-120 |c DE-627 |d DE-21-120 | ||
LOK | |0 852 |a DE-21-120 | ||
LOK | |0 852 1 |9 00 | ||
LOK | |0 935 |a i120 |a k120 | ||
ORI | |a SA-MARC-ixtheob001.raw | ||
REL | |a 1 | ||
SPR | |a 1 |t IXT | ||
STA | 0 | 0 | |a Asia,Eastern Asia,Eating and drinking customs,Table manners,Food habits,Eating habits,Gastronomy |
STB | 0 | 0 | |a Habitude alimentaire,Nourriture et boisson <us et coutumes>,Culture culinaire,Culture culinaire,Boissons,Restauration |
STC | 0 | 0 | |a Costumbres de mesa,Gastronomía,Hábitos alimenticios |
STD | 0 | 0 | |a Abitudini alimentari,Settore della ristorazione,Usanze a tavola |
STE | 0 | 0 | |a 饮食习惯,饮食风俗,饮食传统,饮食习俗 |
STF | 0 | 0 | |a 美食學,飲食習慣,飲食風俗,飲食傳統,飲食習俗 |
STG | 0 | 0 | |a Costumes de mesa,Gastronomia,Hábitos alimentares |
STH | 0 | 0 | |a Обычаи еды и питья,Пищевые привычки,Ресторанное дело |
STI | 0 | 0 | |a Έθιμα φαγητού και ποτού,Διατροφική συνήθεια,Κλάδος εστίασης,Τομέας κέτερινγκ,Τομέας τροφοδοσίας |
SUB | |a REL | ||
SYG | 0 | 0 | |a Gastronomie,Bewirtungsbetrieb , Nahrungsgewohnheit,Ernährungsverhalten,Verzehrsverhalten,Ernährungsgewohnheiten , Tischsitten,Tischsitte,Esskultur,Tischkultur,Ess- und Trinksitten,Esskultur,Tischsitte,Tischkultur,Ess- und Trinksitten , Asien,Ost , Tischsitten,Tischsitte,Esskultur,Tischkultur,Ess- und Trinksitten,Esskultur,Tischsitte,Tischkultur,Ess- und Trinksitten |