Natale Solum Magni Ecclesiae Doctoris Sancti Hieronymi: In Ruderibus Stridonis Occultatum, Probatorum Nihilominus Historicorum, Et Geographicorum Opinionibus, Ac Brevis Illyricanae Chronologiae Adjumento Erutum, Atque Cum Vita Ejusdem - Bedeković, Josef (1752)
Enth. zwei Teile in einem Band