Dispvtatio Theologica ... De Perseverantia Credentivm Vsqve Ad Finem / 3 / Qvam Praeside ... Ioanne Georgio Knapp Theol. D. Et Prof. ... D. April. MDCCLIII. In Regia Fridericiana ... Pvblice defendet Carolvs Wilhelmvs Sievert Avgga-Badensis. - Sievert, Carl Wilhelm (Dispvtatio Theologica ... De Perseverantia Credentivm Vsqve Ad Finem, 1753)
Enth. 3 Schreiben der Beiträger