Dispvtatio Theologica ... De Perseverantia Credentivm Vsqve Ad Finem / 2 / Qvam Praeside ... Ioanne Georgio Knapp Theol. D. Et Prof. ... D. Febr. MDCCLIII. ... Pvblice Defendet Fridericvs Maximilianvs Mavritii Loerraco-Badensis - Mauritii, Friedrich Maximilian (Dispvtatio Theologica ... De Perseverantia Credentivm Vsqve Ad Finem, 1753)
Enth. 5 Schreiben der Beiträger