Austria Ex Archivis Mellicensibus Illustrata, Libri III.: I. Continet Nucleum Historico-Genealogicum, Diplomatum, Chartarum, Privilegiorum, Et Aliorum Eiusmodi Veterum Monumentorum, Cum Multis Integris Archivorum Mellicensis Monasterii Tabulis, Ex Quibus Romanorum Pontificum, Principum, Nobilium Familiarum, Sacrorum Antistitum Austriae, Vicinarumque Provinciarum Res Plurimum Illustrantur. II. Complectitur Sigilla Romanorum Pontificum, Principum, Sacrorum Antistitum, Nobilium &c. Austriae Vicinarumque Provinciarum, Ex Tabulariis Mellicensibus Deprompta, Ac Ordine Chronologico Collocata. III. Exhibet Collectanea Pro Tabulis Quibusdam Genealogicis Principum, Sacrorum Antistitum, Nobilium &c. Austriae, Et Adiacentium Provinciarum, Ex Priorum Duorum Librorum Diplomatibus Et Monumentis Confecta, Ac Serie Alphabetica Concinnata ; Accessit Triplex Appendix, Quarum Prior Offert Perbrevem Topographiam Diplomatico-Austriacam, Id Est, Syllabum Oppidorum, Castellorum, Villarum, Fluviorum, Austriae Inferioris, Quorum Mentio Fit In Archivorum Mellicensium Tabulis, Interserta Nonnulorum Barbarorum Vocabulorum Explicatione. Posterior Exhibet Specimina Diversarum Medii Aevi Scripturarum, Quales In Monumentis Mellicensibus Occurrunt. Postrema Quasdam Sacras Et Profanas Antiquitates Quae In Mellicensi Monasterio Extant, Repraesentat - Hueber, Philipp (Krauss, 1743)
Enth. 6 Werke