Remény a reménytelenségben: főpásztorok a kelet-közép-európai diktatúrákban : Stefan Wyszyński, Karol Wojtyła, Márton Áron, Mindszenty József - Soós, Károly Attila; Zombori, István; Wyszyński, Stefan; Johannes Paul II. Papst; Márton, Áron; Mindszenty, József (Magyar Egyháztörténeti Enciklopédia Munkaközösség, 2014)
Includes bibliographical references