De philosophorum Graecorum silentio mystico - Casel, Odo (Religionsgeschichtliche Versuche und Vorarbeiten)
""Prologue""; ""Cap. I. De silentii disciplina Eleusinia""; ""Cap. II. De philosophorum qui ante aevum imperatorum fuerunt silentio mystico""; ""Cap. III. De philosophorum et theologorum qui aevo imperatorum floruerunt praeter Neoplatonicos silentio mystico""; ""Cap. IV. De Neoplatonicorum silentio mystico""; ""Epilogus""; ""Index""