Dorbeck is alles!: navolging als sleutel tot enkele romans en verhalen van W. F. Hermans - Pos, Sonja (Amsterdam University Press, 2010)
Inhoud; Voorwoord; H1. Inleiding; H2. De inzichten van René Girard en hun toepassing; H3. De donkere kamer van Damokles; H4. Nooit meer slapen; H5. Resultaten voortkomend uit de werkmethode van René Girard; H6. Conclusie; Noten; Bibliografie; Index; Namenregister.