Komunistyczny aparat bezpieczeństwa wobec pielgrzymek stanowych do Piekar Śla̜skich (1947 - 1989) - Banaś, Kornelia (Instytut Pamie̜ci Narodowej, Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu, 2013)
Bibliogr. s. 351-363. Indeksy