Pietas Conivgalius In Sigismvndo Et Maria: Tragoedia In Scenam Data Ac Almae Maiori Et Academicae Congregationi Salisbvrgensi B. V. Mariae In Coelos Adsvmptae Dedicata A Poetica Salisbvrgensi V Calendas Maii MDCCLXVIII. - Haydn, Michael (1768)
Enth. ein Perioche auf lat. und ein Hirtenspiel auf dt.