Viator Jerichuntinus Persanatis Vulneribus Hierosolymam Comitante Samaritano Redux. Seu Peccator Poenitens à Via Purgativa Ad Viam Illuminativam Concomitante Divina Gratia contendens: Meditatio Instituta in Oratorio Congregationis Majoris Latinæ Beatæ Virginis, Matris Propitiæ, ab Angelo Salutatæ. Dominicâ primâ Quadragesimæ. Anno Domini MDCCXXXVI. Monachii - Arnold, Georg (Typis, Joannis Jacobi Vötter, Statuum Prov. Bav. Typographi, 1736)
Enth. außerdem 4 Werke