D. Jo. Frid. Mayeri, S. Reg. Mai. Svec. Sereniss. Ducis Holsatiae & Reverendiss. Abbat. Quedlinburg. Consiliarii in Sacris Primarii, SS. Theol. Profess. & Facult. Theol. in Alma Kiloniensi h. t. Decani Historia Versionis Germanicae Bibliorum D. Martini Lutheri - Mayer, Johann Friedrich (Liebezeit, 1701)
Enth. außerdem 7 Werke