Selecta Rabbinico-Philologica: quae comprehendunt I. Commentar. Rasche in Parsch. Breschith ... II. Commentar. R. Abarbanel. in Haggaeum, III. R. Mos. Maimon. Mercaba ... - Schertzer, Johann Adam (Heinichius, 1705)
Enth. 6 Werke