R. P. Pauli Segneri Societatis Jesu Brevis Vitae Historia: cum eiusdem Concordia Quietis & Laboris in Oratione, Expositione in Psalmum Miserere, Considerationibus de Inferno, Expositione Cantici Magnificat inchoata - Massei, Giuseppe (Bencard, 1707)
Enth. außerdem 4 Werke