Propositiones Epistolae Canonico-Criticae Ad Clericum Ratisbonensem Systema Parochialium Ecclesiarum Ecclesiasticis Privative Competentium Ex Decoro Invicte Probantem: Satyrice Scriptae Lectu, Et Auditu Indigne; Notis Theologicis Recenter Confixae - Pirot (1770)
Bezieht sich inhaltlich auf die Schrift "Epistola Canonico-Critica Ad Clericum Dioecesis Ratisbonensis Dissertationis Canonico-Historico-Criticae De Religiosis Et Monachis Ab Ecclesiis Parochialibus Et Cura Animarum Amovendis Auctorem, Pragae 1769"