Ordinis Ivrisconsvltorvm In Academia Vitembergensi h.t. Pro-Decanvs Io. Pavlvs Schröter Potentiss. Poloniar. Regis Et Electoris Sax. In Svmmo Provocationvm Senatv Consiliarivs ... Lectori Benevolo S. P. D.: [P. P. sub sigillo Facultatis Dom. XXI. post Fest. Trin. A. MDCCXXVII.] - Schröter, Johann Paul - (Fincelius, 1727)
Enth. biographische Angaben zum Kandidaten Johann Friedrich Autenrith