Gottfridi Olearii S. Theol. In Acad. Lipsiensi Professoris Observationes Sacrae Ad Evangelium Matthaei - Olearius, Gottfried (Georgi, 1713)
Enth. nach den LXXXII Observationes zum Matthäusevangelium noch des Verf. Demonstratio apostolica resurrectionis Jesu Christi, ex I. Corinth. XV,3. seqq.