Vindicatio Contra Vindicias Sive Ad Vindicias Historicas Wilhelmi Ernesti Tenzelii Serenissimo Electori Saxoniae à Consiliis nuper & Historiis pro Hermanni Conringii Censura non ita pridem editas magnis rationum momentis fundata Responsio Qua celebrium ceteroquin istorum Scriptorum multiplices in Re Historica, Diplomatica, Politica, Polemica Sacra, &c. Prolapsiones reteguntur. Veritas E Diverso oppugnati saepius Diplomatis Lindaviensis denuo astruitur - Rassler, Maximilian 1645-1719; Tentzel, Wilhelm Ernst 1659-1707 (Campidonae Mayr, 1711)
Enth. 2 Teile in 1 Bd.
Bibliogr. Nachweis: Backer-Sommervogel, Bd. 6, Sp. 1473 - 1474, Nr. 17
Campidonae Per Joannem Mayr. A. C. M.DCC.XI
Enth. 2 Teile in 1 Bd
Online-Ausgabe
München, Bayerische Staatsbibliothek
Keywords: Ordensliteratur:Jesuiten