Ascesis Benedictina Seu Varia Opuscula Ascetica Iuxta Mentem Et Spiritum Regulae S. P. Benedicti Exposita: Ad praeparandum, excolendum, & perficiendum Spiritum vere Religiosum Omnibus quidem Religiosis, maxime autem sub Regula S. P. Benedicti Deo servientibus proficua ... - Presinger, Rupert (Wolff, 1757)
Den Beitrag des Abtes Beda Seeauer, ein Schreiben an den verstorbenen Rupert Presinger, haben außerdem 36 Mönche des Benediktinerstifts St. Peter von Salzburg unterzeichnet