Henrici Norisii Veronensis Augustiniani Tit. S. Augustini S. R. E. Presbyteri Cardinalis, Et Sanctae Sedis Apostolicae Bibliothecarii Historia Pelagiana: Cui Accedit Vita Auctoris, Et Epistola Benedicti XIV. Et Cardinalis Bona - Noris, Enrico (1775)
Enth. 2 Teile in 1 Bd.