Mantissa Chronici Lunae-Lacensis Bipartita: Cuius Pars Prior descriptionem Iubilaei Millenarii recens celebrati: Pars Posterior Catalogum Manuscriptorum Lunaelacensium Ab Aerae Christianae Saeculo IX. ad XVI. proponit (Gastl, 1749)
Enth. außerdem 9 Werke