Hermanni Hamelmanni, S.S.Theol. Licent. & dum viveret Superint. Oldenburgici, Opera Genealogico-Historica, De Westphalia & Saxonia Inferiori: In quibus non solum Res gestae Seculi XVI. & Anteriorum temporum, tam Ecclesiasticae quam Politicae, fideliter & pari iudicio exhibentur Sed & totius Westphaliae provinciis, urbibus, incolis veteribus, viris literatis, Comitum familiis, ac imprimis de renata in praecipuis Westphaliae & reliquae Saxoniae civitatibus & Principum ac Comitum ditionibus, puriore Evangelii doctrina, accuratissima historia traditur. Partim ex Manuscriptis Auctoris, hactenus ineditis, ex augusta Guelpherbytana Bibliotheca communicatis, partim ex aliis eius separatim quondam publicatis opusculis, in unum volumen congesta. Ab Ernesto Casim. Wasserbach. ICto. Accessit Vita Hamelmanni, cum indice sufficientissimo - Hamelmann, Hermann (1711)
Enth. 33 Werke. - Die als enthalten aufgenommenen Titel sind teilw. einzelne Bücher oder Bände mehrteiliger Werke