Danielis Gerdes Meletemata Sacra, Sive, Isagoge Et Exegesis In Caput. XV. Epistolae Prioris Ad Corinthios: Antea Per Formam Disputationum Academicarum Edita, Jam Denuo Recensita, Aucta, Et Novis Observationibus, Novisque Summariis Instructa - Gerdes, Daniel (Rump, 1759)
Enth. einen Katalog der 16 Respondenten, die in den Jahren 1744 - 1759 die Meletemata verteidigten