Apparatus Historico Criticus Antiquitatum Sacri Codicis Et Gentis Hebraeae: Uberrimis Annotationibus In Thomae Goodwini Mosen Et Aaronem - Carpzov, Johann Gottlob (Officina Gleditschiana; Changuion, 1748)
Enth. außerdem 6 Werke