Sancta Sedes Apostolica et cardinalis Ioseph Mindszenty: documenta = Az Apostoli Szentszék és Mindszenty József kapcsolattartása / [1] 1971 - 1975 - Somorjai, Ádám (Sancta Sedes Apostolica et cardinalis Ioseph Mindszenty documenta = Az Apostoli Szentszék és Mindszenty József kapcsolattartása, 2007)
Inhaltsverz. u. Vorw. in ital. Sprache