Divrê hay-yāmîm û-fetîraṭô šel M"wʿt = De Vita & Morte Mosis, Libri tres : Cum observationibus Gilberti Gaulmini, Molinensis ; Accedunt I. Pseudo Dorothei Tyrii & aliorum Veterum Apospasmatia de Vita Prophetarum, Apostolorum [et] LXX. Discipulorum Christi, Græce & Latine. II. Ben Sira & aliorum Orientalium sententiæ à Paulo Fagio & Jo. Drusio pridem editæ. III. Nicephori Callisti Menologium breve Ecclesiasticum. Cum præfatione Jo. Alberti Fabricii, SS. Theol. D.Prof. Publ. & h. a. Gymnasii Rectoris - Gaulmin, Gilbert; Fabricius, Johann Albert; Meier, Gerhard; Bérulle, Pierre de; Liebezeit, Christian - (Liebezeit, 1714)
Mit Widmungen von Johann Albert Fabricius für den Bremer Superintendenten Gerhard Meier, von Gilbert Gaulmin für Kardinal Petrus Berullus. - Enth. S. [1] - 21: Vita Mosis, S. 22 - 92: De Morte Mosis, S. [93] - [238]: Gilberti Gaulmini Molinensis, Ad Libros De Vita Et Morte Mosis Notarum Libri tres