Represje wobec żeńskich zgromadzeń zakonnych w PRL: zagadnienia wybrane - Myszor, Jerzy; Dziurok, Adam (Instytut Pamie̜ci Narodowej - Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu, Oddział, 2012)
Indeks