Żeńskie zgromadzenia zakonne w Europie Środkowo-Wschodniej wobec totalitaryzmu komunistycznego = Female congregations in East-Central Europe during communist and Nazi totalitarianism - Mirek, Agata (Przestrzeń religijna Europy Środkowo-Wschodniej otwarta na Wschód i Zachód, 2012)
Indeksy