Procancellarivs Ios. Lvd. Ern. Pv͏̈ttmannvs I. V. D. Inst. Professor Ordinar Et Colleg. Ictor. Assessor Sollemnia Inavgvralia Praeclarissimi Candidati Beniamin Caroli Henrici Heydenreich Dresdensis A. D. XIX. Maii MDCCLXXXV Pvblice Celebranda Indicit: [Miscellaneorvm Ad Ivs Pertinentivm Specimen I.] - Püttmann, Josias Ludwig Ernst (Officina Klaubarthia, 1785)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Benjamin Carl Heinrich Heydenreich, 19. Mai 1785