Knjiga oltara bratovštine sv. Mikule u Boljunu: (1582 - 1672) ; glagoljski zapisi od 1582. do 1657. godine - Vlahov, Dražen (Posebna izdanja, 2008)
Zsfass. in engl. Sprache u.d.T.: The book of the Confraternity of the altar St. Nicholas of Boljun. - Zsfasss. in ital. Sprache u.d.T.: Libro della confraternita dell'altare di S. Niccolò di Bogliuno