Triodnite sinaksari v srednovekovnata slavjanska knižnina: tekstologično izsledvane ; izdanie na Zakcheevija prevod ; slovoukazateli - Taseva, Lora; Nicephorus Callistus Xanthopulus (Monumenta linguae Slavicae dialecti veteris, 2010)
Literaturverz. S. 350 - 371