Jan III. z Rožmberka: 1484 - 1532 ; generální převor johanitského řádu v Čechách a vladař rožmberského domu - Kotlárová, Simona (Edice Osobnosti českých a moravských dějin, 2010)
Zsfassung in engl. Sprache