Mănăstirea Voroneţ: istorie, cultură, spiritualitate - Eşanu, Andrei (Seria Istorii şi documente necunoscute / Monografii, 2010)
Engl. Zsfassung u.d.T.: Voroneţ Monastery - history, culture, spirituality