Je̜zyk religijny dawniej i dziś (w kontekście teologicznym i kulturowym) IV: materiały z konferencji, Gniezno 22 - 24 września 2008 - Bortkiewicz, Paweł (Poznańskie studia polonistyczne / Seria ję̨zykoznawcza / Biblioteczka, 2009)
Zsfassung der Beitr. teilw. in engl., teilw. in dt. Sprache