Havryi͏̈l Kostelʹnyk na tli doby: pošuk istyny : zbirnyk naukovych pracʹ ; [na Naukovij Konferencii͏̈ "Havryi͏̈l Kostelʹnyk na tli Doby ; Pošuk Istyny", jaka vidbulasʹ 4 - 5. 11. 2004 u Novomu Sadi (Serbija i Černohorija)] - Harasym, Jaroslav Ivanovyč; Kostelʹnyk, Havryïl Fedorovyč (Ukraïnsʹka filolohija, 2007)
Zsfassung in engl. Sprache