Cmentarz i stól: pogranicze prawosławno-katolickie w Polsce i na Białorusi - Straczuk, Justyna (Monografie Fundacji na Rzecz Nauki Polskiej, 2006)
Zsfassung in engl. Sprache u.d.T.: A cementery and a table