"Nationens sista försvarare": en religionsvetenskaplig studie av neonationalistisk samhällssyn och livstolkning i Sverige - Lipponen, Sami (Åbo Akad. Förl. Åbo Akad. Univ. Press, 2004)
Sammandrag ; Summary