Niezdolność do zawarcia malżeństwa jako kategoria kanoniczna - Dzierżon, Ginter (Wydawn. Uniw. Kardinała Stefana Wyszyńsjkiego, 2002)
Ital. Zsfassung u.d.T.: L'incapacità di contrarre matrimonio come categoria canonica