Quinti Septimii Florentis Tertulliani quae supersunt omnia / T. 3 Continens dissertationes - Tertullianus, Quintus Septimius Florens 150-230; Oehler, Franz; Weigel, Theodor O. (Quinti Septimii Florentis Tertulliani quae supersunt omnia, 1851)
Enth. Abhandlungen von Jacobus Pamelius, Pierre Allix, Denis Nicolas Le Nourry, Johann Lorenz von Mosheim, Gottfried Centner, Johann August Nösselt, Johann Salomo Semler und John Kaye