De verbeelding van de kerk op zoek naar en nieuw-missionaire ecclesiologie - Kolm, Gerrit J. van der 1949- (Zoetermeer Boekencentrum, 2001)
Summary
Groningen, Rĳksuniv., Proefschr., 2001
Archivierung prüfen
Keywords: Hochschulschrift