Nocentis Defensionem Ciceroni Probatam De Offic. II. 14 Anqvirit: Atqve Illvstri Viro Andr. Florent. Rivino Conivnctissimo Collegae Gravissimvm Praesidis Ivrivm Mvnvs Indvlgentissime Ipsi Delatvm Ipso Natali Eivs IV. Id. Avg. MDCCLXI - Weickhmann, Joachim Samuel (Prelo Ephraim Gottlob Eichsfeldi[i] Academiae A Typis, 1761)
Gratulation an Andreas Florens Rivinus zum Geburtstag