Arhitectura religioasă medievală din Transilvania: [acest volum cuprinde comunicările prezentate în cadrul Simpozionului Ştiinţific Internaţional "Metodologii şi Cercetări Privind Arhitectura Religioasă Medievală din Transilvania", desfăşurat la Satu Mare între 7 - 10 decembrie 1998] = Középkori egyházi építészet Erdélyben - Szőcs, Péter Levente; Kiss, Imola (Ed. Muzeului Sătmărean, 1999)
Beiträge über romanischen und gotischen Kirchenbau und die Baugeschichte einzelner Kirchen.