Ärkebiskopen är mördad!: predikan som den levande teologins ort ; en systematisk-teologisk analys av ärkebiskop Romeros predikningar i El Salvador 1977 - 80 - Damerau, Hans 19XX- (Norma bokförl, 2000)
Summary