Procancellarivs D. Frider. Aleander Kv͏̈nhold Pandect. Prof. Pvbl. Canon. Nvmbvrg. Et Fac. Ivr. Assessor Solemnia Inavgvralia Candidati Clarissimi Beniam. Avgvsti Friderici Qvehlii Francohvsani D. XXIX. Decembris MDCCXLVI. Celebranda Indicit - Künhold, Friedrich Alexander (Officina Stopffeliana, 1746)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Benjamin August Friedrich Quehl, 29. Dez. 1746